Het tornooi der tornooien in Europa. De club Elmshorn heeft het grootste aantal leden en kan dus rekenen op een grote basis van vrijwilligers waardoor ze hun tornooi hebben laten uitgroeien tot ‘het’ tornooi van Europa.

 

Door werkomstandigheden en examens konden we als club maar één team afvaardigen. Seppe, Alexa, Eva en Ben vormden één team! Het tornooi was voor het eerst ook gespreid over 3 dagen wat wel wat meer rust gaf voor hier en daar een babbel met onze Europese vrienden.

 

Er werden geen verwachtingen gesteld qua prestaties. Just for fun, als laatste tornooi van het seizoen. Echter de prestaties waren er wel want iedereen presteerde op een fantastisch hoog niveau. De A-divisie bleek net iets te hoog gegrepen. Maar in het begin van het seizoen kwamen (French Open) kwamen we al eens in de B-divisie en wonnen we deze. Het doel was duidelijk!

Graz (team van Oostenrijk) en Kiel2 konden ons niet tegenhouden. Twee keer 2-0.

Cologne 2 kwamen we tegen in de finale. Zij speelden ook met een gemengd team. Een eerlijk strijd dus. Een fantastisch finale waar we niets weggaven. Goede opslagen van Seppe. Eva was telkens op de juiste plaats en Ben maakte alles af aan het net.

Ons team straalde zelfvertrouwen uit en dat heeft ons de overwinning gebracht.

 

We begonnen het seizoen met winst en eindigen met winst!

Contact

vzw Sepak Takraw België

Palingstraat 6

9800 Astene

site@sepaktakraw.be

Sponsor worden?

Wilt u deze fantastisch groeiende club sponsoren?

Kijk dan zeker even naar ons sponsordossier.