Het eerste tornooi van Toulouse wilden we voor geen geld missen. Het viel dan ook nog eens in de vakantie wat niet beter kon zijn. Onze jeugd kreeg opnieuw de kans om deel uit te maken van hun tweede, voor sommige derde tornooi!

Er werden al vroeg plannen gemaakt. Zo gingen Dirk, Meriban en Sebastien al een paar daagjes vroeger om Toulouse te verkennen. Seppe, Eveline en Catho vertrokken ook een paar dagen vroeger en maakten een tussenstop bij familie van Seppe.

Ben, Eva, Alexa, Hannes, Rene en Arthur vertrokken heel vroeg de vrijdagmorgen om ‘s avond te arriveren bij een heel gezellig backpackers hotel waar we de rest van de bende ontmoetten.

De zaterdag begon heel goed. We hadden voor het eerst ook een klein arsenaal aan supporters (Dirk, Meriban, Eveline en Catho) dat ons telkens naar de overwinning schreeuwde.

Het damesteam had een speler te kort maar René viel vaak in om met hen te spelen. Sebastien kreeg weer de zware taak om als feeder bij de mannen te spelen. Iedereen speelde opnieuw zeer goed!

 

Tijdens dit tornooi werden de traditionele dubbelteams voor eht eerst door elkaar gehaald! Zo speelde Alexa samen met Ben en Eva samen met Seppe. Een leuke combinatie wat verassend goed spel bracht. Seppe en Eva konden zelfs doorstoten naar de tweede ronde.

 

Zaterdagavond was iedereen moegestreden maar voldaan. We waren met z’n allen uitgenodigd op een zeer idyllische locatie ergens aan de rand van de stad. Een zeer warme, artistieke plaats waar iedereen genoot van lekker eten en een gezellige babbel. #EuropeanFamily.

 

Zondag speelden we opnieuw fantastisch maar verloren in 3sets een cruciale match tegen Strasbourg1 waardoor we de halve finale aan onze neus zagen voorbijgaan en eindigden op de 5de plaats.

Niet tegenstaande een fantastisch tornooi met veel leuke herinneringen.

Contact

vzw Sepak Takraw België

Palingstraat 6

9800 Astene

site@sepaktakraw.be

Sponsor worden?

Wilt u deze fantastisch groeiende club sponsoren?

Kijk dan zeker even naar ons sponsordossier.